Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 31 octombrie. Surprize în această seară

Cota 2,00 din 31 octombrie 2019. AC Milan nu trece prin cea mai bună perioadă a istoriei sale, investițiile făcute fără cap își fac simțită prezența, iar fotbalul prestat de jucători este unul foarte slab. Granada este în continuare pe podium, dar cei de la Getafe au capacitatea de a distruge acest vis.

 

Cota 2,00 din 31 octombrie

  • Situația în care se află AC Milan este una dramatică, milanezii au doar 10 puncte acumulate și nicio perspectivă de a redresa situația. Un Milan atât de slab, nu cred că am prins noi vreodată. Jucători precum Kaka, Pirlo, Maldini, ne încântau de fiecare dată, acum, cred că nimeni nu știe pe de rost primul unsprezece al celor de la Milan.
  • Spal este o echipă excelentă de propriul teren, dar care are suficiente probleme în deplasare. Totuși, un meci cu AC Milan în situația în care este acum, are doar darul de a îți da încredere că poți scoate un rezultat bun. Spal este penultima în clasament, are doar 7 puncte acumulate, iar dacă reușește un meci tactic foarte bun, o poate egala la puncte pe echipa gazdă. Presiunea o să fie imensă pe jucătorii milanezi, mai ales din partea fanilor.

Cota 2,00 din 31 octombrie

  • Granada a uimit toată La Liga, a fost și pe primul loc pentru câteva zile, acum, din cauza rezultatelor nefavorabile, Granada a coborât tocmai pe 3. Oaspeții au pierdut doar de două ori în tot acest sezon, și au obținut 6 victorii. Una dintre înfrângeri a fost în deplasare, iar golaverajul în acest gen de partide este destul de echilibrat: 12-9. Oaspeții înscriu în partidele pe care le dispută, dar în deplasare reușesc cu greu să scape cu poarta neperforată.
  • Getafe este o echipă de propriul teren, 8 din cele 13 puncte din clasament, au fost obținute pe propriul teren. Getafe nu are vreun sezon extraordinar, dar are capacitatea necesară de a câștiga acest duel cu Granada și de a pune punct acestui vis al oaspeților.

Cota 2 din 31.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii