Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 4 decembrie. „Comisarul Moldovan” vine în Ștefan cel Mare

Cota 2,00 din 4 decembrie 2019. Dinamo are mare nevoie de un final perfect de an, în speranța de a mai prinde un loc de play-off, Dinamo trebuie să obțină victorii pe linie. Chindia și-e pierdut din farmecul pe care îl avea și s-a trezit pe un loc retrogradabil. Clinceni joacă un fotbal spectaculos, dar startul ratat de sezon îi trage pe ilfoveni în jos.

 

Cota 2,00 din 4 decembrie

  • Dinamo este la 5 puncte de FCSB, dar mare sa rivală mai are și un joc în minus. Dezideratul numit play-off, nu a fost îndeplinit până în acest moment. Dinamo a fost și pe ultimul loc la un moment dat, dar a reușit să iasă din mocirla retrogradării. Însă, dacă Dinamo nu intră în play-off, atunci „câinii” au parte de un nou sezon ratat. După ce că sunt mari probleme cu banii, după ce că Negoiță tot amenință cu plecare, că fanii pun o presiune imensă pe jucători, o necalificare în play-off ar turna și mai mult gaz pe focul mocnit de la Dinamo.

Cota 2,00 din 4 decembrie

  • Chindia s-a dereglat total după meciul cu FCSB, la acea vreme totul era ok, Chindia chiar spera la play-off, dar târgoviștenii au fost aduși imediat cu picioarele pe pământ. Moldovan a încercat să-și motiveze din greu jucătorii, însă aceștia și-au pierdut încrederea în forțele lor. Meciul cu Dinamo vine exact când nu trebuie, Chindia fiind spulberată de Clinceni în ultima etapă de campionat.
  • Academica Clinceni este una dintre cele mai bune echipe ale Ligii1, ilfovenii sunt într-o formă de invidiat, iar acest lucru se vede din ce în ce mai bine și în clasamentul competiției. Hermannstadt a crezut în Neagoe, dar acesta nu a adus nici măcar o victorie de la instalarea sa. Sibienii s-au întors în etapa trecută pe propriul teren, iar acest fapt o să conteze enorm în viitor.

Cota 2 din 04.12.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii