Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 4 ianuarie 2020. Derby în Catalonia

Cota 2,00 din 4 ianuarie 2020. Espanyol este ultima clasată din La Liga, forma slabă pe care o are această echipă îi poate aduce o retrogradare puțin scontată la startul sezonului. Meciul cu Barcelona vine exact când nu trebuie, la startul anului. Espanyol are nevoie de o prestație fantastică, chiar dacă are toate șansele să piardă acest meci.

 

Cota 2,00 din 4 ianuarie

  • Espanyol nu poate ajunge mai jos de atât, cele 10 puncte acumulate după cele 18 etape disputate sunt martorele sezonului dezastruos. Mallorca este prima echipă de peste linia retrogradării și are cu 5 puncte în plus. Din cele 9 etape disputate pe propriul teren, Espanyol a reușit să scoată doar două puncte. Dacă lucrurile vor continua așa, atunci Espanyol nu are nicio șansă în a evita retrogradarea.

Cota 2,00 din 4 ianuarie

  • Barcelona este liderul din La Liga, catalanii au deja 3 înfrângeri și 3 rezultate de egalitate, iar acest lucru ne indică un sezon modest pentru Barca. Oaspeții nu ar trebui să aibă vreo problemă în meciul de azi, poate că Espanyol o să se motiveze la maxim, dar acest lucru nu este suficient pentru o victorie. Catalanii vor să câștige pentru a nu își pierde locul de lider.
  • Atletico își poate consolida locul de Champions League, dar pentru acest lucru are mare nevoie de toate cele 3 puncte din meciul de azi. Problema este că Leavante se regăsește într-o formă foarte bună, vine după două victorii consecutive și este în preajma locurilor ce pot duce în Europa. Oaspeții nu au remizat în nicio deplasare de până acum, dar în același timp au și primit foarte multe goluri în acest gen de partide: 17. Atleti are doar două înfrângeri în acest sezon, dar egalurile sunt cele care trag echipa lui Simeone în jos, dacă nu remiza de 8 ori până acum, atunci Atleti era într-o postură mult mai bună.

Cota 2 din 04.01.2020

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii