Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 4 noiembrie. Meci intens la retrogradare

AC Milan, Sampdoria

Cota 2,00 din 4 noiembrie 2019. Sampdoria este într-o situație extrem de grea, dacă în sezoanele trecute începea la fel de rău, până în acest moment al campionatului, de obicei, reușea să revină. Doria nu are nicio perspectivă ok măcar, jocul echipei este lamentabil, iar presiunea fanilor din ce în ce mai mare.

 

Cota 2,00 din 4 noiembrie

  • Cele două echipe ce se întâlnesc azi, sunt și ultimele două clasate din campionatul italian. Spal are doar 7 puncte acumulate, iar cu acestea ocupă penultimul loc, iar cei de la Doria au acumulat doar 5 puncte și automat sunt pe ultimul loc. Ambele echipe au marcat cele mai puține goluri până acum, dar măcar nu au cele mai slabe apărări din Serie A.
  • Spal a obținut toate cele 7 puncte de până acum pe propriul teren, în deplasare această echipă nu există. Spal a marcat în toate cele cinci partide de acasă, iar în ultimele două runde a obținut 4 puncte.

Cota 2,00 din 4 noiembrie

  • Doria în deplasare este ciuca bătăilor, are cinci înfrângeri pe linie, cu un golaveraj total de 3-12. La acest capitol, Spal este pe ultimul loc, având un golaveraj ceva mai slab. Doria a încasat de fiecare dată cel puțin două goluri per meci, însă acum este momentul ca echipa oaspete să arate ceva caracter.
  • În ultimele confruntări directe am avut parte de spectacol fotbalistic. Ultimele 4 s-au terminat în „GG” și cu cel puțin 2,5 goluri marcate. Doria s-a impus în ultima deplasare de la Spal, cu scorul de 2-1. După ce am văzut la mijlocul săptămânii trecute, tindem să credem că Doria nu are vreo șansă în acest duel, însă faptul că oaspeții evoluează împotriva unei echipe de același nivel, cu un pic de ambiție situația se poate schimba.

Cota 2 din 04.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare