Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 4 octombrie. Marseille urcă pe podium

Marseille

Noul sezon din Ligue 1 a început destul de ok pentru Marseille, oaspeții au nevoie de puțin mai multă concentrare în încercarea lor de a termina pe podium sezonul acesta. Betis a fost pulverizată la Villarreal, andaluzi își vor lua revanșa astăzi. Hertha are obligația de a lega trei victorii, altfel nu se poate.

 

Cota 2,00 din 4 octombrie. Marseille are mare nevoie de victorie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Marseille a pierdut primul meci din acest sezon, acela fiind și ultimul. Oaspeții au o serie de trei rezultate de egalitate, dar în două dintre acestea se puteau impune lejer. Ceva nu este reglat cum trebuie la Marseille, aceste puncte pierdute pe egaluri vor conta la final, atunci când se trage linia. Deplasările de până acum au fost extrem de productive, Marseille a obținut 8 puncte, fiind pe locul secund în acest clasament.
  • Amiens o să aibă un sezon greu, toate echipele aflate în spate, în clasament, sunt cam în aceeași formă, așa că gazdele de astăzi au nevoie de ceva în plus pentru a se salva de la retrogradare. În partidele de acasă, Amiens a obținut o singură victorie, în rest, Amiens a primit gol în fiecare dintre celelalte trei partide.

Hertha nu trebuie să greșească acasă, Betis are de luat o revanșă

  • Hertha a reușit să pună capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive, Hertha a legat două victorii și se pregătește de o a treia. Dusseldorf nu își găsește ritmul în acest moment, iar lista de jucători accidentați este extrem de lungă. Acesta este și motivul formei de moment pe care o are echipa oaspete. Hertha are doar două partide acasă și un golaveraj negativ, meciul cu Dusseldorf fiind o oportunitate bună de a remedia acest lucru.
  • Betis este obligată să strângă rândurile, altfel nu se poate. Andaluzii au luat 5 în ultima etapă, iar acest lucru a afectat serios și golaverajul (10-15). Betis este o echipă de propriul teren, până acum a pierdut un meci din patru, dar vine după trei fără înfrângere.
  • Eibar este o echipă în formă, nu pierde de trei etape, dar în ultimele două a obținut victorii după ce a marcat cel puțin două goluri per meci. Deplasările sunt o corvoadă pentru Eibar, oaspeții nu au bătut pe nimeni și acest lucru afectează linia de clasament.

Cota 2 din 04.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii