Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 5 ianuarie 2020. Dublăm banii în FA Cup!

Cota 2,00 din 5 ianuarie 2020. Dublăm banii în FA Cup! Unul dintre meciurile care ne-a atras atenția astăzi este Bristol Rovers – Coventry. Oaspeții sunt favoriți la victorie, iar noi mergem pe un solist la această partidă programată să înceapă la 16:01.

 

Cota 2,00 din 5 ianuarie

  • Atât Bristol Rovers, cât și Coventry, joacă în acest moment în League One, mai exact a treia ligă din Anglia. Gazdele nu sunt în cea mai bună formă, având deja patru partide la rând fără victorie, două terminate la egalitate și două pierdute. Acum, miza este turul următor din FA Cup, așa că nu se știe cât de mult le interesează pe gazde acest lucru, mai ales că au probleme în campionat.

Cota 2,00 din 5 ianuarie

  • În primul meci din 2020, Bristol Rovers a fost învinsă fără mari emoții de MK Dons, scor 3-0, iar acum încearcă să rezolve puțin din rușinea trăită pe teren propriu.
  • De partea cealaltă, Coventry este una dintre cele mai în formă echipe din League One, cu trei victorii consecutive, două dintre ele la handicap.
  • Primul meci din 2020 a adus o victorie cu 4-1 la Tranmere, iar acum ne așteptăm din nou să câștige în deplasare.
  • Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest duel este 2 solist, la cota 2.10. Recomandăm să îl jucați single, pentru că este un pronostic destul de curajos și să nu stricați un bilet din cauza unui duel din Cupa FA.

Bristol Rovers – Coventry 2 @ 2.10

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii