Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 5 noiembrie. Mizăm pe goluri

Napoli
Napoli

Cota 2,00 din 5 noiembrie 2019. Valencia are posibilitatea de a își asigura locul de Europa League, dar în același timp și de a-și păstra speranța pentru primăvara Champions. Napoli și Salzburg ne-au oferit spectacol, o pot face și la retur. Lyon și Benfica mai speră la calificare, grupa încă nu s-a decis.

 

Cota 2,00 din 5 noiembrie

  • Lille este exact în aceeași situație precum Atalanta, Champions League s-a dovedit o competiție mult prea mare pentru nivelul echipei franceze. Egalul din etapa trecută, 1-1 cu Valencia, a avut darul de a aduce un pic de speranță, însă șansele sunt mici pentru Lille.
  • Valencia a reușit victoria de la Londra, cu Chelsea, din prima etapă. Acea victorie are darul de a poziționa „liliecii” într-o postură foarte bună. Dacă se impun diseară, ”liliecii” au șanse bune la calificarea din această grupă. Valencia a obținut o singură victorie în ultimele cinci partide de acasă, iar oaspeții au marcat de fiecare dată.

Cota 2,00 din 5 noiembrie

  • Lyon a pierdut destul de clar meciul din Portugalia, această înfrângere are darul de a complica situația în grupă. Acum, Benfica speră și ea la calificare, cele 3 puncte acumulate din etapa trecută, au adus această speranță. Lyon a reușit să lege două victorii în campionat, dar Benfica este mult mai în formă decât francezii.
  • Napoli conduce grupa din care mai face parte și Liverpool, napoletanii au 7 puncte acumulate, un golaveraj de 5-2, iar dacă vor câștiga acest meci, atunci sunt ca și calificați în faza eliminatorie. Salzburg are șanse bune la calificarea în Europa League, victoria din meciul direct cu Genk a rezolvat acest lucru.
  • Înfrângerea cu Roma, din ultima etapă de Serie A, a fost oarecum programată, pentru că Napoli a fost cu gândul la acest duel. Napoletanii au șanse mici să facă ceva ok în Serie A, așa că un parcurs lung în Champions, pare obiectivul cel mai ok

Cota 2 din 05.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare