Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 5 octombrie. Liverpool își continuă marșul triumfal

Liverpool

„Cormoranii” au deja un avans consistent în Premier League, competiție pe care își canalizează toate eforturile. Leicester este o echipă bună a Angliei, dar are suficiente probleme în defensivă. Real Madrid are așa multe probleme, încât nici nu știe de unde poate începe să le rezolve.

 

Cota 2,00 din 5 octombrie. Liverpool vrea titlul

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Liverpool se ține de cuvânt, „cormoranii” au promis că vor da totul în Premier League, vor încerca să facă bine și în celelalte competiții, dar țelul din acest sezon este și o să fie Premier League. Liverpool are victorii pe linie până acum, 7 la număr. Golaverajul este și el unul impresionant, 18-5, dar există și o mică problemă. Liverpool a primit gol în toate cele trei partide disputate acasă.
  • Leicester s-a postat extrem de bine în clasament, este pe un nesperat loc 3 și astfel se văd clar intențiile oaspeților de a termina în primele 6. Cum campionatul este lung, unul din primele 6 locuri este ceva spectaculos. Leicester a avut probleme în deplasările de până acum, „vulpile” au câte un rezultat din fiecare, dar au marcat în ultimele 3 deplasări avute la Liverpool.

Real are parte de un meci greu pe Bernabeu

  • West Ham s-a trezit după 7 etape disputate în preajma podiumului, acest lucru este extrem de important pentru fanii „ciocănarilor”. West Ham este neînvinsă de 6 etape consecutive, problemele de pe faza defensivă sunt trecute destul de ușor cu vederea pentru că echipa joacă fotbal, plus că are și rezultate. Palace este ceva mai jos în clasament, dar la un singur punct de West Ham, așa că meciul se anunță unul intens.
  • Cu toate problemele pe care le are în acest moment, Real Madrid este liderul din Primera. Madrilenii sunt neînvinși până acum, fiind și singura echipă de Primera ce se mândrește cu acest lucru. Realul vine după două victorii acasă, dar acestea au fost în Primera, pentru că în Champions League, Real Madrid are destule probleme.
  • Granada este pe un fabulos loc 2, oaspeții au un singur punct în spatele Realului și astfel privesc cu încredere înfruntarea din această zi. Granada este neînvinsă în deplasările de până acum, iar golaverajul acestor partide este unul impresionant, 10-5.

Cota 2 din 05.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii