Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 6 noiembrie. Milionarii împart profitul cu noi

Manchester City
Manchester City

Cota 2,00 din 6 noiembrie 2019. PSG și Manchester City sunt două dintre cele mai bogate cluburi ale planetei, ambele dispun de bani foarte mulți, dar și de oameni capabili să gestioneze astfel de fonduri. City este într-o cursă nebună cu Liverpool în campionat, echipă cu care urmează să joace în weekend. PSG vine după o înfrângere surprinzătoare în Ligue 1.

 

Cota 2,00 din 6 noiembrie

  • Atalanta este la debutul în competiția supremă, faptul că joacă partidele de acasă pe San Siro, se vede că a afectat și evoluția acestei echipe. Dacă din deplasările de până acum era greu ca echipa din Bergamo să scoată ceva, poate că din partidele de acasă se puteau scoate puncte, dar atâta timp cât Atalanta dispută toate partidele în deplasare, rezultatele sunt oarecum normale.
  • City s-a instalat în postura de lider autoritar, „cetățenii” au câștigat toate partidele de până acum, dar în ultima dintre acestea au avut ceva emoții. Atalanta a deschis scorul pe Etihad, însă City a reușit să întoarcă scorul până la pauză. Cu o victorie, City se califică în faza eliminatorie, așa că poate să folosească mai multe rezerve în ultimele două partide.

Cota 2,00 din 6 noiembrie

  • PSG a furnizat una dintre bombe în weekendul trecut, s-a împiedicat la Dijon, după un 1-2 de toată frumusețea pentru pariori. Aceasta a fost o sincopă, meciul a fost la discreția parizienilor, dar seara a fost una dintre cele în care nu îți iese absolut nimic. În Liga Campionilor, PSG are trei victorii consecutive, cu un golaveraj impresionant de 9-0.
  • Cu siguranță că PSG o să vrea să facă spectacol în meciul de azi, mai ales după ultimul rezultat. Brugge nu este o echipă oarecare, dar forma din Champions League a belgienilor este una modestă. Brugge a scos doar două punct din primele trei etape, însă și meciurile au fost extrem de complicate.

Cota 2 din 06.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare