Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 6 octombrie: dublăm banii cu United!

Cota 2,00 din 6 octombrie 2019

Cota 2,00 din 6 octombrie: dublăm banii cu United! Unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei se joacă în Premier League. Este vorba despre meciul dintre Newcastle și Manchester United, unde vedem o victorie a oaspeților, chiar dacă nu trec prin cea mai bună formă.

 

Cota 2,00 din 6 octombrie: dublăm banii cu United!

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • După șapte runde disputate în Premier League, Newcastle este pe locul 19 din 20, cu doar cinci puncte obținute. A reușit să câștige un singur meci și să facă două egaluri, în rest a fost învinsă de patru ori.
  • În ultima etapă din campionat, Newcastle a fost umilită în deplasare, la Leicester, scor 5-0, iar acum primesc vizita uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat, chiar dacă rezultatele din ultima periodă nu arată acest lucru.

United are șansa revenirii

  • Manchester United a făcut egal atât în ultimul meci din campionat, 1-1 pe teren propriu cu Arsenal, dar și cu AZ Alkmaar în Europa League, scor 0-0.
  • În campionat, Manchester United nu stă deloc bine. Diavolii sunt pe locul 11 în clasament, cu 11 puncte, iar o victorie este oblgatorie dacă vrea să mai urce în clasament și să se apropie de locurile europene.
  • Sezonul trecut, Manchester United a obținut șase puncte din dubla cu Newcastle. S-a impus cu 3-2 pe teren propriu și cu 2-0 în deplasare. Acum, ne așteptăm din nou la un succes al diavolilor.

Newcastle – Manchester United 2 @ 1,95

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii