Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 7 noiembrie. Chinul lui United

Manchester United
Manchester United

Cota 2,00 din 7 noiembrie 2019. Cam așa se poate descrie perioada prin care trece acest mare club. Chinul prin care trece United după perioada Ferguson, este unul evident, dar așa este în viață uneori. Gladbach are șansa de a reintra în lupta pentru calificare, însă romanii au venit setați pentru calificare. Basel și Getafe își împart podiumul în grupa lor.

 

Cota 2,00 din 7 noiembrie

  • Manchester este liderul grupei sale, englezii au acumulat 7 puncte,dar au un golaveraj de 2-0 după cele 3 partide disputate. Adversarele întâlnite în această grupă, nu sunt unele de invidiat: Alkmaar, Partizan, Astana. Situația este extrem de complicată în acest moment, United are mare nevoie de un trofeu, de o continuitate, iar Europa League este unul dintre obiectivele lui United.
  • Partizan a scos 4 puncte până acum, nu sunt ele esențiale, dar o mențin pe echipa oaspete cu șanse la calificare. Singura înfrângere din grupă a fost cu United în etapa trecută, scor 0-1. Partizan a câștigat singura deplasare de până acum, 2-1 la Astana, dar acum este vorba de un alt „animal”.

Cota 2,00 din 7 noiembrie

  • Basel și Getafe se luptă pentru calificare în grupa lor, această luptă este arbitrată de cei de la Krasnodar. Elvețienii au de departe cea mai bună linie de clasament, iar golaverajul lor este unul tare bun: 8-2. Getafe a suferit singura înfrângere de până acum, chiar în fața celor de la Basel, scor 0-1.
  • Gladbach a scos doar două puncte până acum, insuficiente pentru o echipă de Bundesliga. Nemții au un golaveraj de 2-6 după cele 3 partide disputate, însă lipsa victoriei este una destul de importantă. Moralul contează enorm într-o astfel de competiție.
  • Romanii nu au pierdut cu nimeni în Europa League, dar cele 5 puncte de până acum, nu le sunt suficiente pentru calificare. Cu o înfrângere în meciul de azi, Roma pierde extrem de mult. Meciul de la Gladbach trebuie să fie unul cu un singur rezultat, nemții au mari probleme de lot

Cota 2 din 07.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare