Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 8 noiembrie. Tripla de vineri seara

Pukki, Norwich

Cota 2,00 din 8 noiembrie 2019. Avem Premier League, Ligue 1 și Bundesliga. Ultimele două clasate din Premier League se duelează în deschiderea rundei cu numărul 12, cele două echipe sunt într-o degringoladă totală. Nice este la doar două puncte de Bordeaux, dar la 7 locuri în spatele oaspeților.

 

Cota 2,00 din 8 noiembrie

  • Koln trebuie să se pregătească de un sezon infernal, dacă în alți ani gazdele se salvau datorită partidelor de acasă, sezonul acesta pare imposibil acest lucru. Koln este pe penultimul loc, are doar 7 puncte acumulate, doar 3 dintre acestea venind din partide de pe propriul teren.
  • Hoffe este într-o formă de zile mari, 4 victorii consecutive, iar în toate cele 4 Hoffe a marcat cel puțin două goluri per meci. Oaspeții au doar o înfrângere în deplasările de până acum, dar au primit gol în 4 dintre cele 5 deplasări avute.

Cota 2,00 din 8 noiembrie

  • Ultimele două clasate se pot menține pe fundul clasamentului reciproc. Pentru acest lucru este nevoie de un rezultat de egalitate între ele. Watford a marcat doar 6 goluri în tot sezonul, iar cei de la Norwich trăiesc și acum din startul de sezon. Ambele formații au și probleme de lot, iar cele de exprimare sunt extrem de evidente.
  • Nice a spart gheața în etapa trecută, după o secetă de 4 etape, Nice s-a impus cu Reims. Momentan, gazdele sunt extrem de aproape de zona roșie a clasamentului, așa că, încă o victorie nu ar strica. Nice nu a legat două victorii consecutive în partidele de acasă, acum are o șansă destul de bună.
  • Bordeaux are un sezon plin de sincope, 4 înfrângeri și 5 victorii în cele 12 etape disputate. Bordeaux este pe locul secund în clasamentul partidelor disputate în deplasare. Oaspeții sunt o echipă extrem de solidă și experimentată, iar în acest sezon, dacă mențin acest ritm, oaspeții se pot califica în Europa.

Cota 2 din 08.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare