Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 8 octombrie. Mizăm pe Cupa Mondială de rugby

În lipsa fotbalului important, trebuie să ne orientăm spre un meci de rugby. Africa de Sud este una dintre candidatele la acest trofeu, meciul cu băieții din Canada este considerat unul lejer. Însă au fost destule surprize până acum. Canadienii nu au reușit mare lucru până acum.

 

Cota 2,00 din 8 octombrie. Spectacol în Japonia

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Africa de Sud a nimerit în grupa cu marea sa rivală, Noua Zeelandă. Cele două echipe s-au întâlnit în primul meci din această grupă, Noua Zeelandă s-a impus cu 23-13. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, dat fiind și diferența mică de pa tabela de marcaj. Africa de Sud s-a ridicat la nivelul adversarului, doar că a făcut mici greșeli în prima repriză.
  • Cum din fiecare grupă se califică două echipe, cele două mari rivale și-au acontat aceste poziții. Africa de Sud a strâns rândurile după această înfrângere și a reușit două victorii. În aceste succese, Africa de Sud nu a primit mai mult de 3 puncte. Namibia nu a rezistat foarte mult, Africanii s-au impus cu 57-3, după un meci controlat de la un cap la altul.

O să vedem o victorie la scor a Africii de Sud

  • O oarecare surpriză, din cauza diferenței de scor, a fost victoria cu Italia. Africa de Sud s-a impus cu 49-3, dar aveam cu totul alte așteptări de la italieni. Canadienii au disputat doar două partide până acum, ambele pierdute. Dacă în meciul cu Italia, canadienii s-au implicat în joc, scor final 7-49, meciul cu Noua Zeelandă este de uitat. Scorul final al acestui duel fiind de 63-0 pentru Noua Zeelandă.
  • Africa de Sud o să vrea să câștige la un scor cât mai mare, nu prea poate să ocupe locul 1 în această grupă, deorece Noua Zeelandă nu mai are de cine să se încurce. Chiar dacă se termină și 100-0 pentru băieții în verde, ei trebuie să se mulțumească doar cu locul secund.

Cota 2 din 08.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii