Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 9 noiembrie. Inter și Premier League pentru azi

Inter

Cota 2,00 din 9 noiembrie 2019. Interul a pierdut destul de dramatic la Dortmund, dar în Serie A lucrurile merg extrem de bine. Spurs are o serie de 4 etape consecutive fără victorie, așa că este cazul unui efort substanțial. Arsenal nu își găsește ritmul în Premier League, meciul cu Leicester este unul interesant.

 

Cota 2,00 din 9 noiembrie

  • Inter are un mare avantaj sezonul acesta, îl are pe Conte pe banca tehnică. Chiar dacă se mai supără și el și spune anumite chestii despre proprii jucători, acesta este un tactician desăvârșit și dacă el nu credea în proiectul de la Inter, nu accepta această ofertă. Inter câștigă meciurile ce nu sunt de prim rang, un lucru extrem de important într-o competiție de anduranță.
  • Verona este una dintre surprizele Serie A, momentan este pe locul 9, departe de zona roșie și au și o perioadă extrem de bună. Golaverajul este unul ciudat, 9-9, după cele 11 etape disputate, iar cele 15 puncte din dreptul oaspeților ne dau destul de mult de gândit.

Cota 2,00 din 9 noiembrie

  • Leicester s-a băgat între granzii din Premier League, „vulpile” sunt pe locul 3 în Anglia, sunt într-o formă de invidiat, iar în acest sezon pot face o nouă surpriză. Leicester nu a pierdut cu nimeni acasă, reușind să adune 13 din cele 15 puncte puse în joc.
  • Arsenal nu câștigă de trei etape consecutive, golurile primite sunt lucrul care dăunează foarte mult londonezilor. Arsenal are o tripletă super ok în față, dar și acești trei mari fotbaliști, nu par a se înțelege între ei. „Tunarii” au adunat doar 5 puncte din deplasările de până acum, iar asta înseamnă extrem de puțin.
  • Tottenham are un sezon extrem de modest, poate că și lipsa fotbaliștilor de valoare din lot este o explicație. Spurs nu are rezerve la nivelul titularilor, iar acest fapt se dovedește esențial în Premier League. Spiritul este însă bun, Tottenham joacă un fotbal ok, doar rezultatele pozitive sunt cele care lipsesc.

Cota 2 din 09.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare