Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 9 octombrie. Mizăm pe baschet, Eurocup

Fenerbahce baschet

În lipsa totală a fotbalului decent, nu avem prea multe opțiuni în a ne forma biletele principale de azi, așa că ne îndreptăm atenția și spre alte sporturi. Baschetul este o competiție pe care se pot face mulți bani, mai ales la pariurile live. Astăzi avem două meciuri din Eurocup, echipele vă sunt cunoscute.

 

Cota 2,00 din 9 octombrie. Baschetul este la putere

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Competiția este încă la început, ne aflăm abia în etapa secundă și echipele încă își caută ritmul de joc. Lokomotiv Kuban este o echipă solidă a Rusiei, poate că anul trecut nu a reușit vreo mare performanță, însă sezonul acesta a investit destui bani și are cu totul alte țeluri de atins. Kuban a pierdut primul meci din grupă, dar a făcut acest lucru cu stil.
  • Lokomotiv s-a înclinat în fața celor de la Rytas, echipă din Lituania. Scorul final al acelei partide a fost 92-86 pentru Rytas, dar meciul în sine s-a desfășurat pe niște coordonate dramatice. Lokomotiv este obligată să scoată victoria din duelul de azi. Fiind start de sezon și în Rusia, jucătorii nu au prea multe meciuri oficiale la activ, așa că meciul cu Venezia se anunță unul greu.

Eurocup este o competiție secundă, dar are multe echipe bune

  • Venezienii au debutat în noul sezon încă din 21 septembrie, italienii au mari probleme în acest moment, dar au acest avantaj al meciurilor oficiale. Din cele 6 partide disputate până acum, Venezia a pierdut deja 4, iar ultimele 3 au fost consecutive. Moralul este destul de jos în acest moment, așa că cei de la Lokomotiv au o șansă bună și ei.
  • MorraBanc Andorra este reprezentanta Spaniei în această competiție, echipa ne este extrem de cunoscută după ce în sezoanele trecute a reușit meciuri fabuloase cu Real Madrid și Barcelona. Andorrezii au 4 meciuri oficiale, bilanțul este unul de început de sezon, două victorii și două înfrângeri. Ambele victorii au fost obținute acasă, una dintre ele fiind cu Barcelona.
  • Ulm este reprezentanta Germaniei, acolo unde se joacă un baschet extrem de spectaculos. Ulm a plecat bine în noul sezon, a obținut două victorii consecutive, timp în care a marcat peste 80 de puncte. A urmat înfrângerea din primul meci din această grupă, cea cu Bvologna, dar după a venit și prima înfrângere din campionat, așa că nu se știe nici azi

Cota 2 din 09.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii