Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 9 septembrie. Nemții înfruntă surpriza grupei

germania

Irlanda de Nord s-a „cocoțat” pe primul loc într-o grupă cu Germania și Olanda, acum urmează primul test adevărat pentru nord-irlandezi. Nemții au pierdut cu Olanda, iar acum au mare nevoie de victorie. Olanda poate lega victoriile, dar își poate ajusta și golaverajul. În cazul vreunei surprize în Irlanda de Nord, lucrurile se complică.

 

Cota 2,00 din 9 septembrie. Derby-ul grupei

  • Pe nemți îi așteaptă infernul, și asta datorită victoriilor pe linie ale gazdelor. Când ajungi să câștigi toate partidele dintr-o grupă cu Olanda și Germania, atunci meriți să ai un statut de națională cu pretenții.
  • Totuși există o problemă, Irlanda de Nord a jucat până acum doar cu ultimele două clasate din grupă: Belarus și Estonia. Nu se poate compara un meci cu cele două, cu un joc împotriva Germaniei sau Olandei. Însă, în fotbal este o zicală veche: „victoriile aduc victorii”. Pe acest fapt ne bazăm și noi când spunem că o să fie un meci greu pentru nemți.

Olandezii ne promit un spectacol frumos

  • Nord-irlandezii au un total de 7 meciuri, acasă, cu Germania, iar bilanțul este unul înfiorător: 1 victorie și 6 înfrângeri. Gazdele au marcat în 5 dintre aceste partide, și nu au primit gol doar în victoria obținută. Germania s-a impus la handicap în 4 dintre aceste dueluri.
  • Olandezii au dat toate calculele peste cap, victoria din Germania a reușit să o readucă pe Olanda în cărțile calificării. Batavii au un lot extrem de tânăr, dar acești fotbaliști fac parte din primul unsprezece și reușesc să joace un fotbal de calitate. Olandezii au reușit să domine jocul din Germania și s-au impus pe merit, meciul de azi cu Estonia, nu este unul dificil. Diferența este prea mare între cele două naționale.
  • Estonia ocupă ultimul loc din grupă, are un golaveraj de 2-14, înfrângeri pe linie, dar a reușit să dea gol în ultimele două partide disputate acasă. Ultima întâlnire directă din Estonia s-a terminat cu scorul de 2-2, însă estonienii au marcat de fiecare dată în meciurile disputate cu Olanda pe propriul teren.

Cota 2 de luni 9 septembrie 2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare