Urmareste-ne

Archive

Cota 2,08 la biletul zilei de miercuri. Vezi din ce meciuri e format! – PIERDUT

Sursa foto: nos.nl

Biletul zilei de miercuri este format din două partide din etapa a cincea a Ligii Campionilor, una programată în Rusia și cealaltă în Suedia.

Primul meci de pe bilet este ȚSKA Moscova – Wolfsburg, din grupa B. Cele două echipe ocupă ultimele poziții în grupă, rușii cu patru puncte și nemții cu șase. Trupa din Germania este conștientă că un pas greșit în acest duel poate însemna eliminarea din Ligă, mai ales dacă PSV scoate un rezultat bun la Manchester United. În tur, Wolsburg s-a impus la limită, scor 1-0. Mizăm și pe o ultimă încercare a rușilor de a salva ceva din această participare în Ligă, așa că vom merge pe goluri.

Al doilea meci de pe bilet este Malmo – PSG, duel care se dispută în grupa A. După 4 etape, suedezii ocupă ultimul loc în grupă, cu trei puncte, în timp ce parizienii sunt pe doi, cu șapte. În tur, Zlatan nu a avut milă de compatrioții săi, PSG impunîndu-se cu 2-0. Acum, revenirea lui Ibra în orașul natal este cea mai mare sărbătoare a Suediei, mai ales că are loc la doar câteva săptămâni după ce atacantul a calificat de unul singur naționala sa la EURO 2016. Ne așteptăm la un spectacol total, atât în tribune, cât și pe teren și pe străzile din Malmo, dar mai ales ne așteptăm la o victorie a francezilor.

BILETUL ZILEI – 25.11.2015
ȚSKA Moscova – Wolfsburg GG @ 1,67
Malmo – PSG 2 @ 1,25
Cota finală: 2,08 @ Unibet

Sursa foto: nos.nl

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

Agenții autorizate