Urmareste-ne

Archive

Cota 2,40 la ultimul meci al rundei în Premier League

Sursa foto: trivela.uol.com.br

Pariul cu atitudine de luni oferă cota 2,40 la ultimul meci al rundei în Premier League, care se va disputa între Swansea și Watford.

Galezii trec printr-o formă foarte slabă, cu două înfrângeri la rând, care, alături de celelalte rezultate, le-au dus până pe un loc retrogradabil, la două puncte sub linie.

Adversara din această rundă, Watford, a avut o serie bună, însă aceasta s-a încheiat de patru etape, perioadă în care au urmat trei înfrângeri și un egal.

În tur, Watford s-a impus la limită, scor 1-0, însă acum Swansea joacă toate meciurile de pe teren propriu cu o presiune fantastică, victoriile pe teren propriu fiind singura șansă să joace și în sezonul viitor în Premier League. Mizăm pe o victorie a gazdelor, pentru care bookmakerii au oferit o cotă tentantă.

Pont: 1 @ 2,40 la Fortuna

Sursa foto: trivela.uol.com.br

turborÎNCHIDE PARIUL ÎN ORICE MOMENT!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est, este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Aici poți închide pariul în orice moment cu ajutorul TURBO CASHOUT. Exemplu: ai pariat 10 lei pe acest meci, dar lucrurile nu sunt conform așteptărilor tale în prima repriză, echipa favorită fiind condusă. La Fortuna vei avea posibilitatea să încasezi înapoi o parte din suma pariată exact atunci când decizi tu.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate