Urmareste-ne

Archive

Cota 3.30 din Franța. Pontul pe care ți-l propunem la Lille – Monaco

Sursa foto: freshdaisycards.com

Lille și Monaco sunt două dintre echipele puternice din campionatul francez, dovadă stând și locurile pe care le ocupă în prezent. Totuși, niciuna nu excelează în atac, jocul lor bazându-se în primul rând pe siguranța defensivă.

# Marseille este singura echipă din Ligue 1 cu mai multe remize în dreptul său decât aceste două echipe. Lille și Monaco au 13 rezultate de egalitate fiecare, astfel încheindu-se și meciul direct din tur, scor 0-0.

# Monegascii au căzut pe trei după victoria reușită de Lyon la Montpellier. Diferența dintre locurile doi și trei este extrem de importantă, doar vicecampioana Franței urmând a merge alături de campioană direct în grupele Ligii Campionilor.

# Lille este cea mai în formă echipă din Franța, cu patru victorii la rând și un singur gol primit, dar șansele sale de a prinde măcar locurile de Europa League sunt minime. Totuși, „câinii” vor disputa finala Cupei Ligii, unde se vor duela pentru trofeu cu PSG. 

# Monaco a pierdut numai două meciuri în deplasare de-a lungul sezonului, în vreme ce Lille a fost învinsă doar de codașa Troyes acasă în acest an. 

Lille – Monaco X @ 3.30

Sursa foto: freshdaisycards.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate