Urmareste-ne

Archive

Cota 5 la Brazilia – Belgia pentru peste 1,5 goluri!

Publicat

pe

Cota 5 la Brazilia – Belgia pentru peste 1,5 goluri! Cel mai tare sfert de finală de la Cupa Mondială le pune faţă în faţă pe Brazilia şi pe Belgia, de la ora 21:00.

Cota 5 la Brazilia – Belgia pentru peste 1,5 goluri! Cel mai tare meci al zilei este, fără discuţii, cel dintre Brazilia şi Belgia. Ambele naţionale au evoluat foarte bine până acum, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci foarte spectaculos, în care ocaziile şi golurile vor apărea încă de la începutul partidei.

Click pe banner-ul de mai jos și beneficiezi de cota 5.00 pentru un gol marcat în meciul Columbia – Anglia.


Cota 5 la Brazilia – Belgia pentru peste 1,5 goluri! Brazilia a ajuns în sferturile de finală după ce a câştigat grupa din care a făcut parte, alături de Serbia, Elveţia şi Costa Rica, iar în optimile de finală a învins Mexic, scor 2-0, după ce omul meciului, Neymar, a înscris o dată şi a dat pasa de gol pentru al doilea gol. De partea cealaltă, Belgia a tremurat puţin pentru a ajunge în primele opt echipe ale lumii, fiind nevoie de un gol în minutul 90+5 pentru a trece de Japonia. Asiaticii au condus cu 2-0, însă în ultimele 30 de minute europenii au reuşit să înscrie de trei ori şi să se califice în faza următoare.

Cota 5 la Brazilia – Belgia pentru peste 1,5 goluri! Brazilia şi Belgia s-au mai întâlnit o singură dată, în 2002, tot la Cupa Mondială, însă în faza optimilor de finală, când sud-americanii s-au impus cu 2-0. Acum, lucrurile se anunţă mult mai echilibrate, aşa că vă recomandăm să eviaţi pariurile pe solişti şi să jucaţi pe goluri. Unibet vine cu o cotă excelentă pentru minimum două reuşite în meci, 5.00, aşa că vă recomandăm să nu rataţi ocazia să faceţi profit imens cu un meci care anunţă foarte multe goluri. Partida începe la ora 21:00, ora României.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii