Urmareste-ne

Archive

Cota 5 la Rusia – Croaţia pentru minim un gol marcat!

Publicat

pe

Cota 5 la Rusia – Croaţia pentru minim un gol marcat! Ultima echipă calificată în semifinalele Cupei Mondiale se va decide la finalul partidei dintre Rusia şi Croaţia, de la ora 21:00.

Cota 5 la Rusia – Croaţia pentru minim un gol marcat! Gazdele competiţiei au impresionat în optimile de finală, când au reuşit să se apere cu toată echipa şi să nu primească gol de la Spania, iar ulterior, la loviturile de departajare, să câştige. În grupe, ruşii şi-au asigurat calificarea după două partide, iar la final au pierdut cu Uruguay şi au terminat pe locul doi grupa.

Click pe banner-ul de mai jos și beneficiezi de cota 5.00 pentru un gol marcat în meciul Columbia – Anglia.


Cota 5 la Rusia – Croaţia pentru minim un gol marcat! De partea cealaltă, Croaţia este una dintre naţionalele care au impresionat la acest turneu final, alături de Belgia. Croaţii au câştigat grupa din care au făcut parte, învingând chiar şi Argentina lui Leo Messi, iar în optimile de finală au dominat meciul cu Danemarca, chiar dacă au avut nevoie de prelungiri pentru a merge mai departe. Acum, dacă ne uităm la jocul prestat, putem spune că avem Croaţia favorită pentru calificarea în faza următoare a competiţiei, chiar dacă va fi foarte greu să joace împotriva ţării gazdă.

Cota 5 la Rusia – Croaţia pentru minim un gol marcat! Rusia şi Croaţia s-au mai întâlnit până acum de trei ori, iar ruşii nu au simţit niciodată gustul victoriei. În primele două meciuri, oficiale, cele două naţionale au terminat la egalitate, pentru ca în ultimul meci direct, un duel amical, Croaţia să se impună cu 3-1. Şi acum ne aşteptăm să vedem goluri, aşa că oferta celor de la Unibet vine într-un moment excelent, unde primiţi cota 5.00 pentru un singur gol marcat în meci! Vă recomandăm să nu evitaţi şi să pariţi pe acest pronostic, la o cotă cu care nu vă veţi întâlni prea des indiferent de meci. Partida începe la ora 21:00, ora României.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii