Urmareste-ne

Archive

Cota 5 pentru ziua de 20 iunie 2019

Betmag a pregătit pariorilor o cotă 5 pentru ziua de 20 iunie 2019 formată din patru evenimente din lumea tenisului și a fotbalului. Betmag şi-a îndreptat atenţia spre turneele de tenis de la Halle, Queen şi Mallorca, dar şi către turneul Euro 2019 dedicat jucătorilor U-21.

 

Cota 5 pentru ziua de 20 iunie 2019

Prima selecţie pe biletul cotă 5 pentru ziua de 20 iunie 2019 este duelul dintre Danemarca şi Austria. În ciuda faptului că danezii au pierdut cu 3-1 primul meci cu Germania, iar Austria a învins 2-0 Serbia, nordicii au un lot mai experimentat. Betmag recomandă o cotă de 1.45 pentru 1x.

Bilet Cota 5 pariuri 20 iunie 2019

Bilet Cota 5 pariuri 20 iunie 2019

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Cota 5 pentru ziua de 20 iunie 2019

Al doilea meci al zilei este cel între Steve Johnson şi Alexander Zverev pe iarba de la Halle. Neamţul este unul dintre favoriţii la câştigarea turneului german,  în timp ce Steve Johnson este un jucător care se descurcă mult mai bine pe hard şi pe zgură. Casele de pariuri oferă o cotă de 1.55 extrem de atractivă pentru un succes al lui Zverev.

Al treilea meci al zilei este cel între Angelique Kerber şi Maria Şarapova la turneul WTA de la Mallorca. Rusoaica a revenit în circuit după o pauză lungă şi a făcut un meci excelent contra Viktoriei Kuzmova. Şarapova se întoarce pe suprafaţa favorită şi poate câştiga cel puţin un set în faţa lui Angelique Kerber, jucătoare care a avut destul de multe probleme în acest an.

Ultimul meci de pe biletul cota 5 este cel între Aljaz Beden şi Milos Raonic la turneul de la Queen. Canadianul pleacă din postura de mare favorit, fiind vorba de un meci pe iarbă, iar o cotă de 1.65 pentru un 2-0 la seturi pentru Raonic este ideală pentru completarea unei cote de 5. Canadianul a făcut mereu o figură frumoasă pe iarbă şi nu ar trebui să aibă emoţii cu Bedene.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii