Urmareste-ne

Archive

Cotă atractivă din MLS. Ce te sfătuim să pariezi în această noapte

Sursa foto: sportsonearth.com

MLS devine un campionat tot mai interesant pentru pariorii din România, iar betmag.ro îți oferă toate informațiile înaintea meciului programat în această noapte între NE Revolution și NY Red Bulls. 

# Chiar dacă s-au scurs deja patru etape din noul sezon de MLS, New England Revolution a evoluat doar o dată în fața propriilor suporteri, în remiza albă cu DC United, din urmă cu două săptămâni.

# Trupa din New York a pierdut clar singura deplasare de până acum, scor 0-3 cu Montreal Impact, liderul Conferinței de Est în momentul de față, cu șase puncte strânse în trei runde. 

# Meciurile directe dintre New England și New York au adus mai mereu goluri multe, ambele formații reușind să marcheze în nouă din precedentele zece dueluri. Statistica spune că Red Bulls au o singură victorie pe terenul celor de la New England în ultimul deceniu.

# În vreme ce gazdele nu au niciun nume sonor în lot, oaspeții se laudă cu doi jucători care au evoluat ani buni în Europa, Shaun Wright-Phillips și Ronald Zubar. 

NE Revolution – NY Red Bulls 1 @ 2.05

Sursa foto: sportsonearth.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate