Urmareste-ne

Archive

Cotă Bombă 01.08.2018. Miza pe spectacol

Publicat

pe

Cotă Bombă 01.08.2018. Vrei să îți încerci norocul și să mergi pe mâna unui singur pariu de cotă mare? Atunci avem o soluție interesantă pentru tine.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Basel – PAOK – peste 3,5 goluri @ 3.50


Pentru Cota Bombă de azi, 1 august, alegem varianta golurilor multe la meciul dintre Basel și PAOK. În prima manșă s-au marcat trei goluri, grecii învingând cu 2-1, iar acum ridicăm puțin ștacheta și asteptăm minimum patru reușite la confruntarea din Elveția. Gazdele sunt obligate să marcheze dacă vor să aibă șanse reale la calificare, în timp ce echipa lui Răzvan Lucescu nu-și poate permite să stea doar la adăpostul avantajului minim din tur.

Cotă Bombă 01.08.2018

Casele de pariuri îi dau ca favoriți pentru această partidă pe cei de la Basel (cotă 1.85), dar PAOK are cea mai bună garnitură din ultimii ani și va fi foarte greu de învins. Echipa lui Răzvan Lucescu stă extraordinar în partea ofensivă și suntem convinși că va reuși să marcheze cel puțin un gol în această seară, dacă nu cumva chiar minimum două. Nici Basel nu va ceda atât de ușor, așa că vom avea multe faze de poart și cel puțin patru reușite în această seară. Cota pentru un meci cu minimum patru goluri este de 3,50 și merită încercată.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii