Urmareste-ne

Archive

Cotă Bombă 06.07.2018. Toți ochii pe Griezmann

Publicat

pe

Cotă Bombă 06.07.2018. Vrei să îți încerci norocul și să mergi pe mâna unui singur pariu de cotă mare? Atunci avem o soluție interesantă pentru tine.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Uruguay – Franța / Griezmann marchează primul @ 4.70


Pentru Cota Bombă de azi, 6 iulie 2018, ne întoarcem la Campionatul Mondial din Rusia, acolo unde încep sferturile de finală. Ne oprim la prima partidă a zilei, Uruguay – Franța, și vom încerca să anticipăm primul marcator al unei confruntări extrem de echilibrate. Dacă vom avea dreptate, atunci profitul pentru un pariu câștigător va fi de aproape cinci ori mai mare decât suma investită.

Cotă Bombă 06.07.2018

Meciul Uruguay – Franța are un scenariu pe care toți pariorii mizează. Francezii vor fi cu atacul, în timp ce uruguayenii se vor mulțumi cu contraatacurile pe care speră să le finalizeze unul dintre Suarez și Cavani. Naționala lui Deschamps va avea posesia și va controla, în cea mai mare parte, jocul. Tocmai din acest motiv considerăm că reprezentativa ”Cocoșului Galic” va fi cea care va deschide scorul. Cine ar putea să apară la finalizare într-un astfel de moment dacă nu Antoine Griezmann?!


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii