Urmareste-ne

Archive

Cota bombă 15.04.2019. Derby în Bundesliga 2

Publicat

pe

Cota bombă 15.04.2019. Primele două combatante nu sunt în cea mai bună formă, Koln vine după un egal la ultima clasată, iar Hamburg alternează perioadele bune cu cele rele.

Pariază gratuit cota bombă de luni, 15.04.2019

Hamburg vine după două înfrângeri și un egal, însă are noroc cu carul. Union Berlin s-a încurcat de fiecare dată când a făcut acest lucru și Hamburg. Astfel că Hamburg se bucură în continuare de un mic avantaj, care constă în două puncte. Koln este la 7 puncte de Hamburg, cocoțată pe primul loc, și la 9 puncte de Union Berlin. În Bundesliga 2, primele două echipe se califică direct în Bundesliga, iar locul 3 dă baraj.

Cota bombă din fotbal 15 aprilie 2019

Chiar dacă este lider detașat, Koln nu se simte excelent pe propriul teren, probabil că presiunea pusă de proprii fani este foarte mare. Koln are trei înfrângeri acasă și două egaluri, dar golaverajul este unul extrem de spectaculos: 44-18. Hamburg este o echipă eminamente de deplasare, Oaspeții au reușit 8 victorii în deplasările de până acum, și au un golaveraj extrem de bun: 22-13.

În partida tur s-a impus Hamburg cu 1-0. În ultima partidă directă de la Koln, care s-a disputat în 2017, tot Hamburg s-a impus cu 3-1. În ultimele trei întâlniri directe de pe terenul lui Koln, s-au marcat de fiecare dată cel puțin trei goluri în meci. Koln are victorii pe linie în 2019, în meciurile pe care le-a disputat acasă. Interesant este faptul că toate au fost obținute la handicap. De altfel, ultimele șapte victorii de acasă ale lui Koln, s-au terminat la handicap.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii