Urmareste-ne

Archive

Cotă Bombă 29.07.2018. Scor corect

Publicat

pe

Cotă Bombă 29.07.2018. Vrei să îți încerci norocul și să mergi pe mâna unui singur pariu de cotă mare? Atunci avem o soluție interesantă pentru tine.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Hobro – Brondby / 1-2 scor corect @ 8.50


Pentru Cota Bombă de azi, 29 iulie, alegem unul dintre cele mai grele pariuri pe care un jucător le poate face: scor corect. Este extrem de greu sa apreciezi corect scorul unei partide, iar norocul are un factor decisiv în stabilirea unui astfel de pariu. Totuși, statisticile s-ar putea să-ți scoată în cale un astfel de moment în care vei avea impresia că știi cât se va termina un meci.

Cotă Bombă 29.07.2018

Meciul dintre Hobro și Brondby este unul echilibrat, dar parcă oaspeții vor pleca cu un mic avantaj. În istoria ultimelor intalniri, Brondby a câștigat patru din ultimele cinci meciuri, in timp ce Hobro s-a impus o singura data. De doua ori în ultimele trei partide, Brondby a câștigat cu 2-1. Cum ar fi dacă acum am avea același scenariu? Am prinde o cotă absolut senzațională oferită de Unibet.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii