Urmareste-ne

Archive

Cota bombă tenis 30.05.2018. Pică o favorită la Roland Garros?

Publicat

pe

Cota bombă tenis 30.05.2018. Turneul de la Roland Garros oferă zilnic câte o surpriză, iar miercuri ne aşteptăm să vedem una pe tabloul feminin.

Cota bombă tenis 30.05.2018. Dulgheru – Kontaveit

Alexandra Dulgheru a făcut un meci foarte bun în primul tur la Roland Garros, reuşind să treacă în trei seturi de McHale, după un meci foarte frumos, pe care românca l-a dominat. Acum, Dulgheru are încredere în forţele ei şi ne aşteptăm să vedem o nouă partidă foarte bună, iar cu puţin de patriotism vrem să încercăm o surpriză şi să mergem pe victoria ei în duelul cu estonianca Kontaveit.

Pariază gratuit pontul nostru: Dulgheru @ 5.75


Deschide AICI un cont rapid și legal la Superbet

  Depune și pariază între 40 lei și 500 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești jumătate din miză înapoi


De partea cealaltă, estonianca a trecut în primul tur destul de greu de Brengle, din SUA, în trei seturi, după o partidă în care şi adversara a avut şansa ei să închidă meciul. Kontaveit se descurcă bine pe zgură, însă nu pare în cea mai bună formă la acest turneu de Grand Slam. Mai mult, nici rezultatele din ultima perioadă nu au fost extraordinare, aşa că putem paria pe victoria româncei şi să sperăm la surpriză.

Cota bombă tenis 30.05.2018. Dulgheru – Kontaveit

Dulgheru şi Kontaveit nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, aşa că ambele jucătoare vor trăi pentru prima oară un duel direct. Dulgheru are de partea ei entuziasmul şi dorinţa de a urca cât mai repede în clasament după ce ieşise din primele 100 la un moment dat, în timp ce Kontaveit are de partea ei talentul. Recomandăm să pariaţi pe surpriză la acest duel, în care românca are o cotă foarte mare.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre zilnice

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii