Urmareste-ne

Archive

Cotă Bombă 31.07.2018. Goluri și bani

Publicat

pe

Cotă Bombă 31.07.2018. Vrei să îți încerci norocul și să mergi pe mâna unui singur pariu de cotă mare? Atunci avem o soluție interesantă pentru tine.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Leiknir – Fram – peste 3,5 goluri @ 3.00


Pentru Cota Bombă de azi, 31 iulie, alegem varianta golurilor multe la meciul dintre Leiknir și Fram. Vecine de clasament în liga a doua din Islanda, Leiknir și Fram obișnuiesc să-și împartă goluri de zor la confruntările directe. În ultimele șase întâlniri s-au înscris minimum trei reușite, iar una dintre partide a adus cele patru goluri de care am avea nevoie și la pariul de astăzi.

Cotă Bombă 31.07.2018

Casele de pariuri îi dau ca mici favoriți pe cei de la Fram, dar cotele arată un echilibru important. Vor fi goluri în ambele părți, cu Leiknir având o medie de minimum un gol pe partidă, iar Fram cu două reușite pe meci. În cazul în care pariul nostru va fi câștigător și vom avea cel puțin patru goluri marcate, atunci vom reuși să prindem o cotă de trei și să ne triplăm extrem de ușor suma investită.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii