Urmareste-ne

Archive

Cota bombă de duminică, 14.04.2019, „Câinii” nu cedează

Publicat

pe

Lille

Cota bombă de duminică, 14.04.2019, Lille are posibilitatea de a o încurca pe PSG și astfel parizienii nu se pot încununa campioni de astăzi. Pentru acest lucru este nevoie de o victorie.

Pariază gratuit cota bombă de duminică, 14.04.2019

Ceea ce a reușit Lille în acest sezon, este de-a dreptul fantastic. Lille s-a salvat în ultima etapă a sezonului trecut de la retrogradare, se părea că în acest sezon acest lucru o să se repete. Însă încrederea pe care clubul a avut-o în proprii jucători, dar mai ales în propriul antrenor, a fost una imensă. Și s-a dovedit din nou, că dacă lași oamenii potriviți la locul potrivit, atunci o să ai succes în afacerea pe care o ai.

Cota bombă din fotbal 14 aprilie 2019

Lille are cinci puncte avans în fața lui Lyon, iar aceste cinci puncte fac diferența în conturile celor două cluburi. Locul secund din Franța, dă posibilitatea echipei ce îl ocupă de a se califica direct în Champions League, iar de aici vin banii. Lille are doar două înfrângeri în partidele de pe propriul teren, iar golaverajul este unul excelent: 26-10.

PSG este liderul autoritar al Franței, însă a capotat iar în Champions League. Titlul în Ligue 1 este câștigat de PSG încă de la startul competiției, diferența dintre parizieni și restul competitoarelor fiind foarte mare. Cel mai mare vis al investitorilor lui PSG, rămâne fără doar și poate Champions League. PSG a primit doar 10 goluri în deplasările de până acum și este pe primul loc într-un clasament al acestor partide. Ultimele cinci dueluri directe s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate, iar patru dintre acestea s-au terminat în „GG”.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii