Urmareste-ne

Archive

Cota BOMBĂ din Serie A: 5,60 pentru un succes surprinzător

Cota bombă duminică 15 septembrie
Cota bombă duminică 15 septembrie

Cota BOMBĂ din Serie A: 5,60 pentru un succes surprinzător. Ne așteptăm să vedem un meci bun făcut de Verona în meciul cu AC Milan, de la ora 21:45. AC Milan nu a reușit nici în acest sezon să obțină rezultate prea bune, iar lotul lasă impresia că vom avea parte de un nou sezon dezamăgitor din partea milanezilor.

 

Cota BOMBA la Verona – AC Milan: 5,60

  • După două runde disputate în Serie A, Verona este neînvinsă, reușind să facă un egal și să obțină o victorie. Veronezii au impresionat cu apărarea lor, reușind să primească un singur gol în 180 de minute.
  • De partea cealaltă, AC Milan are trei puncte după primele două runde, fiind învinsă în primul meci de Udinese, scor 0-1, pentru ca în a doua rundă să se impună în fața celor de la Brescia, scor 1-0.
  • Ultima oară când s-au întâlnit, AC Milan a reușit să se impună la scor, 4-1.
  • Ultimul meci direct disputat la Verona a fost câștigat fără emoții de gazde, scor 3-0, însă atunci era un sezon în care AC Milan suferea foarte mult.
  • Ne așteptăm acum să vedem o surpriză din partea celor de la Verona, așa că recomandarea noastră pentru acest meci este pe victoria gazdelor, la o cotă excelentă, 5,60. Recomandăm totuși să faceți acest bilet single, pentru că este o cotă riscantă.
  • Partida începe la ora 21:45, ora României.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare