Urmareste-ne

Archive

Cota BOMBA (8,78) la Campionatul Mondial de baschet. Nimeni nu trebuie s-o rateze!

Mondialul de baschet din China

În aceste zile, Campionatul Mondial de baschet se desfășoară în China. De aici și orele destul de matinale la care se joacă meciurile. Partida dintre USA și Brazilia este și cea care închide ziua de luni, aceasta începând de la ora 15:30. Brazilienii vin după înfrângerea cu Cehia. În timp ce americanii sunt neînvinși.

 

Cota BOMBA la SUA – Brazilia: 8,78

  • Canada, Noua Zeelandă, Brazilia, Australia toate acestea au ceva în comun. Încearcă din răsputeri să copieze modelul american. Uneori le iese, aruncările de la trei puncte sunt destul de întâlnite în rândul jucătorilor acestor echipe, fazele spectacol își fac loc în timpul meciurilor, la capitolul rezultate lucrurile stau un pic diferit.
  • Americanii au câștigat tot până acum, doar într-un singur meci au avut ceva probleme, cel cu Turcia. Otomanii au avut 4 aruncări libere în ultimele 9 secunde din over time, dar le-au ratat pe toate. Americanii au obținut un fault cu două secunde înainte de final, le-au transformat pe amândouă, și astfel s-a scris istoria unui meci dificil.

Cota BOMBA la SUA – Brazilia: 8,78

  • În partida cu Grecia, totul a fost și mai greu. SUA s-a impus cu 69-53, fiind cunoscută apărarea agresivă a elenilor. SUA, echipă recunoscută pentru coșurile de trei puncte, nu a înscris mai mult de 19 puncte per sfert. Singura victorie la scor a americanilor, a fost cea din meciul cu Japonia. Niponii, fiind niște oameni minioni, au avut probleme foarte mari, și astfel s-au recunoscut înfrânți cu 45-98.
  • Brazilia a marcat în aproape toate meciurile 80 de puncte, a demonstrat că are o forță de atac extrem de bună, iar jocul de echipă se leagă destul de bine. În singura sincopă de până acum, Brazilia a pierdut din cauza încercărilor dese de trei puncte. Brazilienii au aruncat de 27 de ori de la 3 puncte, dar au reușit doar 8 astfel de coșuri.
  • SUA a trimis în China o echipă experimentală, sunt jucători destul de buni, dar lipsesc numele grele din NBA. Aici poate să intervină și ghinionul. SUA a avut între cele 4 jocuri de până acum și unul mai lejer, în timp ce brazilienii s-au întrebuințat de fiecare dată. Plus că, Brazilia s-a impus în ultimul meci direct, dar acesta a fost în 2015.

Cota bomba din 9 septembrie 2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare