Urmareste-ne

Archive

Cota BOMBA la Union Berlin – Bremen: 5,15

Werder Bremen
Werder Bremen

Cu toții cunoaștem apetitul ofensiv al echipelor ce evoluează în Bundesliga, de la meciul ales de noi pentru cota bombă, nu ne așteptăm la nimic altceva, doar la spectacol. Ambele echipe au probleme mari pe faza de apărare, ambele sunt extrem de exuberante în atac. Astfel că, Bremen și Union Berlin au caracteristicile necesare pentru a ne aduce profitul.

 

Cota BOMBA la Union Berlin – Bremen: 5,15

  • Unioniștii vin din Bundesliga 2, aceștia au meritat cu prisosință promovarea și acum se bucură de fiecare meci disputat în Bundesliga. Cum este o diferență foarte mare între cele două competiții, Union Berlin trebuie să adune multe puncte în meciurile pe care le dispută acasă, mai ales cu adversare precum Bremen.
  • Berlinezii au disputat două partide pe propriul teren, în ambele s-au marcat foarte multe goluri. Leipzig a venit la Berlin și a câștigat cu 4-0, iar în cel de-al doilea meci, Union a primit vizita celor de la Dortmund. Scorul a fost de 3-1 pentru gazde, și astfel cei de la Dortmund și-au dat seama că mai au mult de lucrat.

Cota BOMBA la Union Berlin – Bremen: 5,15

  • În toate partidele pe care le-au disputat cei de la Bremen, spectacolul a fost de o înaltă factură. Oaspeții au avut următoarele rezultate în acest start de sezon: 6-1 cu Delmenhorst în Cupa Germaniei, 1-3 cu Dusseldorf pe propriul teren, 2-3 la Hoffenheim, 3-2 cu Augsburg.
  • Cu toții știm că Bremen este o echipă spectaculoasă, dar parcă în acest sezon ne-a depășit toate așteptările. Bremen a marcat în ultimele două partide cu Union Berlin, chiar dacă una dintre acestea a fost un amical. Cum punctele sunt puține, pentru ambele echipe, vedem un meci foarte deschis, de aceea ne și așteptăm la multe goluri.
  • Ambele formații au anumite limite, așa că un „GG” pare extrem de plauzibil, însă credem că ambele vor marca mai mult de un gol. Berlinezii sunt împinși de publicul extrem de gălăgios, iar Bremen poate profita de spațiile lăsate în apărare de gazde.

Cota bomba din 14.09.2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare