Urmareste-ne

Archive

Cota bombă tenis 01.06.2018. Surpriză pe tabloul masculin?

Publicat

pe

Cota bombă tenis 01.06.2018. Novak Djokovic nu arată deloc într-o formă foarte bună, așa că în orice clipă ne așteptăm să îl vedem eliminat.

Cota bombă tenis 01.06.2018. Bautista-Agut – Djokovic

Bautista-Agut a avut de muncă în primul tur de la Roland Garros, fiind nevoie de cinci seturi pentru a trece de Istomin. În al doilea tur lucrurile au fost mai simple, reușind să îl învină în trei seturi pe Giraldo, după un meci foarte bun făcut de spaniol. Acum joacă un meci foarte greu, cu Novak Djokovic, însă la cum arată sârbul ne așteptăm să vedem un duel mult mai echilibrat decât se așteaptă bookmakerii.

Pariază gratuit pontul nostru: Bautista-Agut @ 4.46


Deschide AICI un cont rapid și legal la Superbet

  Depune și pariază între 40 lei și 500 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești jumătate din miză înapoi


De partea cealaltă, Novak Djokovic a reușit să obțină două victorii clare până acum, impunându-se cu 3-0 atât în meciul cu Silva, cât și în cel cu Munar. Djokovic vrea să revină iar unde îi este locul, însă în ultima perioadă jocul său nu mai arată deloc cum arăta odată. Din acest motiv, suntem de părere că pentru pariorii care caută surprize, acest duel merită încercat să fie unul care nu va ieși conform cotelor.

Cota bombă tenis 01.06.2018. Bautista-Agut – Djokovic

Roberto Bautista-Agut și Novak Djokovic s-au mai întâlnit până acum de șapte ori, scorul fiind 6-1 pentru sârb. Ultimul duel direct a avut loc anul trecut, la Roma, când Djokovic s-a impus cu 2-0 pe zgura italiană. Acum, având în vedere că nu mai vorbim de același Djokovic, încercăm o surpriză și pariem pe victoria lui Bautista-Agut în turul trei de la Roland Garros.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre zilnice

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii