Urmareste-ne

Archive

Cota bombă tenis 04.06.2018. Mizăm pe reverul lui Fognini

Publicat

pe

Cota bombă tenis 04.06.2018. Fognini a început extrem de bine acest turneu, și-a dominat total toți adversarii întâlniți.

Cota bombă tenis 04.06.2018. Cilic – Fognini

Marian Cilic a început perfect turneul din Franța și și-a câștigat toate jocurile în minimum de seturi. A trecut în primul tur de Duckworth cu scorul de 3-0 la seturi, Hurkacz a urmat la rând și a fost și el învins cu scorul de 3-0. În ultimul tur disputat a trecut de americanul Johnson. Cilic se bazează foarte mult pe serviciul său fantastic, acesta venind către adversari cu o viteză și o precizie demnă de invidiat. Croatul și-a îmbunătățit foarte mult și returul, iar cu ajutorul acestuia trece destul de ușor de adversarii mai slab cotați.

Pariază gratuit pontul nostru: Fognini @ 2.75


Deschide AICI un cont rapid și legal la Superbet

  Depune și pariază între 40 lei și 500 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești jumătate din miză înapoi


Cilic are mari probleme în raliurile lungi, încearcă tot timpul să evite schimburile lungi de mingii. Fognini trece printr-o perioadă extrem de bună, în ultimele zece partide disputate a pierdut doar de două ori. La acest turneu a trecut în primul tur de Andujar cu scorul de 3-0 la seturi, în meciul doi a trecut de Ymer cu scorul de 3-0 după un meci extrem de bun.

Cota bombă tenis 04.06.2018. Cilic – Fognini

Iar în ultimul joc disputat a avut parte de o partidă infernală, a condus cu unu la zero după primul set, după le-a pierdut pe următoarele două, dar s-a trezit din pumni și nu s-a dat bătut, reușind un dublu 6-4 în ultimele două seturi. Italianul este și recunoscut pentru puterea sa de luptă și pentru faptul că nu se dă bătut indiferent de scorul meciului. La meciurile directe, Cilic conduce cu scorul de 3-1, dar la meciurile directe disputate la turnee de zgură, scorul este egal 1-1 la meciuri. Noi ne așteptăm ca Fognini să își vândă scump pielea și să dea tot ce are mai bun în acest meci.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre zilnice

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii