Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Cota de 5 pentru ziua de 11 iunie 2019

Cota de 5 pentru ziua de 11 iunie 2019 este formată din 3 partide din lumea tenisului și a fotbalului. Partidele de la  Stuttgart, dar și jocurile din preliminariile Euro 2020 ne ajută pentru formarea unei cote de 5 atractive.


Ponturi pariuri Cota 5 din 11 iunie 2019

Primul meci al zilei pentru cota de 5 este cel între Ungaria și Țara Galilor în Grupa E de calificare pentru Euro 2020. Ungurii sunt pe primul loc cu șase puncte din trei meciuri și au șanse mari să ajungă la turneul final dacă reușesc o victorie în fața Țării Galilor. Bale și compania sunt obligați să scoată cel puțin un punct pentru a putea spera cu șanse reale la unul din primele două locuri. Țara Galilor a pierdut greu cu Croația, în timp ce Ungaria a învins Azerbaijan.Betmag recomandă un x2 la acest meci.

 

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 5 pentru ziua de 11 iunie 2019

Cota 5 pentru ziua de 11 iunie 2019

Recomandăm casa de pariuri online MaxBet

Deschide AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Ponturi pariuri Cota 5 din 11 iunie 2019

Al doilea meci este cel între Liechtenstein și Finlanda. Formația finlandeză are 6 puncte din două meciuri și ocupă locul 2 după victoria cu Bosnia din weekend. Liechhtenstein este codașa grupei cu 0 puncte și golaveraj 0-11. Betmag recomandă la acest meci pronosticul Finlanda câștigă ambele reprize la o cotă de 2.20

Ultimul meci pe biletul cota 5 pentru ziua de 11 iunie 2019 este cel între italianul Matteo Berettini și Nick Kyrgios. Australianul se descurcă excelent pe iarbă și a reușit să treacă alături de Reid în turul secund la dublu. Berettini a avut o primă vară bună, dar nu a izbutit să confirme la turneele importante de la Roma sau Roland Garros. Nick Kyrgios pleacă ca mare favorit în meciul de la Stuttgart și are o cotă de 1.43 care poate fi exploatată de pariori.  Australianul se bazează pe un serviciu exploziv care îl ajută să își câștige fără mari probleme serviciu pe iarbă.

 

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii