Urmareste-ne

Archive

Cota de noapte | Ce ar trebui să joci la Milwaukee Bucks – Chicago Bulls

Sursa foto: gannett-cdn.com

Sezonul regulat din NBA a intrat în linie dreaptă, multe dintre echipe sperând să prindă bilete pentru play-off pe ultima sută de metri. Este și cazul celor de la Chicago Bulls, care se vor duela în această noapte, de la ora 02:00, cu Milwaukee Bucks. 

# Chicago Bulls luptă pe acest final de sezon pentru obținerea ultimului loc din play-off în Conferința de Est, având nevoie de victorii pe linie pentru a le devansa pe Indiana Pacers sau Detroit Pistons. 

# „Taurii” vin după o înfrângere grea tocmai în fața celor din Detroit, meci în care superstarul Derrick Rose nu a putut evolua din cauza unei accidentări la cot. În schimb, Jimmy Butler a confirmat forma bună din ultima vreme, reușind primul triple-double al carierei, cu 28 de puncte, 17 recuperări și 12 assist-uri în 39 de minute petrecute pe parchet. 

# Bucks, de cealaltă parte, nu mai au nicio șansă la play-off, însă vin după două victorii cu mai mult de 100 de puncte marcate, ce-i drept împotriva unor adversari modești (Magic și Suns). Acesta va fi cel de-al patrulea meci consecutiv jucat acasă de Milwaukee. 

Milwaukee Bucks – Chicago Bulls 2 @ 2.00

Sursa foto: gannett-cdn.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate