Urmareste-ne

Archive

Cota de noapte | Ce pont îți propunem din campionatul Argentinei

Sursa foto: Agencia Cordoba zzzz

Campionatul Argentinei propune deseori partide spectaculoase, iar Godoy Cruz și San Lorenzo sunt premiante la acest capitol. Oaspeții și-a revenit după o perioadă de coșmar, în vreme ce gazdele continuă marșul spre câștigarea conferinței. 

# San Lorenzo a pus capăt seriei de opt meciuri fără victorie în toate competițiile printr-un succes cu 3-2 venit împotriva celor de la Belgrano. A fost un moment de cumpănă pentru jucătorii lui Pablo Guede, care, în minutul 30 al acelui meci, erau conduși cu 0-2. 

# Godoy Cruz este liderul la zi al primei conferințe din campionatul Argentinei, cu 20 de puncte adunate în nouă etape. Chiar dacă a încasat numai opt goluri până acum, Godoy a scăpat doar o dată cu poarta intactă în meciurile de acasă. 

# Gazdele au avut mai mereu probleme la meciurile de acasă disputate împotriva lui San Lorenzo, câștigând doar două partide din totalul celor 11. Mai mult, una dintre victorii a venit într-un joc amical. 

# Oaspeții nu strălucesc în deplasare, dar se pot lăuda cu faptul că au înscris în 11 din precedentele 15 partide jucate departe de casă, incluzând aici și disputele din Copa Libertadores. 

Godoy Cruz – San Lorenzo GG @ 1.87

Sursa foto: Agencia Cordoba zzzz

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate