Urmareste-ne

Archive

Cota în scădere care ne-a atras atenţia. Joacă echipa unui român de naţională

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Cota în scădere care ne-a atras atenţia sâmbătă vine din Serie B, de la duelul Cagliari – Bari, programat de la ora 19:00.

Cele două formaţii sunt printre principalele candidate la promovare, iar acest meci va arăta care dintre ele este mai pregătită. Înaintea acestei partide, Cagliari se află pe locul doi, cu 37 de puncte, în timp ce Bari este o poziţie mai jos, cu 35. Ambele sunt în urmărirea liderului Crotone, care a strâns în 18 etape 40 de puncte.

Ambele formaţii trec printr-o formă bună, cu o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri de fiecare parte. Cagliari are însă avantajul meciurilor directe, reuşind să câştige ultimele trei dueluri jucate pe teren propriu împotriva adversarei din acest weekend.

Bookmakerii sunt de părere că trupa gazdă va lua cele trei puncte, iar acest lucru se vede şi din modificarea cotelor. Cagliari a ajuns la 1,70, deşi avea iniţial 1,80, în timp ce Bari are 5,00 de la 4,33! George Puşcaş, atacantul român, este anunţat rezervă la oaspeţi.

Cagliari – Bari
Cote iniţiale: 1,80 – 3,20 – 4,33
Cote actuale: 1,70 – 3,40 – 5,00

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate