Urmareste-ne

ALTELE

Cota zilei (01.03.2022). Cotă 5,00 dintr-un singur meci!

Cota zilei de 1 martie vine din campionatul Elveției. Young Boys, echipa cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din campionat, se deplasează pe terenul echipei Servette Geneva, pentru meciul din etapa a 24-a, programat marți, de la ora 21:30. 

Young Boys – cel mai bun atac și cea mai bună apărare

Young Boys are cel mai bun atac (55 de goluri marcate) și cea mai bună apărare (29 de goluri primite), dar e doar pe locul secund, iar Basel îi suflă în ceafă. Servette Geneva e la mijlocul clasamentului, pe locul 6, fără griji. Fără șanse la cupele europene și fără posibilitatea să retrogradeze, Servette nu prea are pentru ce să joace. Cu toate acestea, acasă, Servette n-a mai pierdut de patru etape. După eșecul cu liderul Zurich, Servette le-a învins acasă pe Grasshoppers (3-2) și pe Lausanne (1-0) și a remizat cu FC Basel (2-2) și Luzern (1-1).

Servette, singura echipă care s-a impus la Berna

Young Boys e echipa mai bună, iar la ultima vizită pe terenul lui Servette a câștigat cu 6-0, în octombrie 2021. În schimb, Servette e singura echipă care a bătut-o pe Young Boys la Berna în acest sezon, 2-1, pe 4 decembrie.
Meciul promite spectacol și profităm de Bet Builder de la Betano, pentru a construi un pariu excelent: „Young Boys câștigă, ambele marchează și peste 3,5 goluri” are cotă 5.

Cota zilei 1 martie

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate