Urmareste-ne

Ponturi Spania

Cota zilei (01.06.2022). 3.00 la Tenerife – Las Palmas

sursa: marca.com

Tenerife și Las Palmas se înfruntă, miercuri seara, în semifinalele playoff-ului pentru promovare în La Liga. Gazdele au terminat pe locul 5 sezonul regular, în timp ce oaspeții pe poziția a 4-a. Betmag îți arată cum poți da lovitura din punct de vedere financiar la mijloc de săptămână.

Tenerife, trei înfrângeri la rând

Tenerife nu s-a mai întâlnit cu aerul din La Liga din campania 2009-2010. Echipa din Insulele Canare nu și-a depus candidatura pentru promovare în precedentele sezoane, terminând pe locul 11, 16, 12 și 14 în cel de-al doilea eșalon al fotbalului spaniol. A reușit, însă, în weekend-ul trecut, să încheie pe locul 5, dar după trei înfrângeri la rând cu Malaga, Eibar și FC Cartagena. Chiar și așa, Tenerife și-a asigurat prezența în play-off.

Las Palmas, neînvinsă din 12 martie

De partea cealaltă, Las Palmas a impresionat, în sezonul regular, în partidele din deplasare, unde a adunat 26 de puncte. În La Liga 2, adversarele de miercuri au fost despărțite de un singur punct în clasament. Oaspeții vor intra în meci după o victorie la limită, 1-0, în deplasare, cu Sporting Gijon. Echipa lui Garcia Pimienta a câștigat fiecare din ultimele cinci meciuri, fiind neînvinsă din 12 martie. De precizat că Tenerife nu a câștigat în fața lui Las Palmas în ultimele șapte meciuri directe. „Las Palmas câștigă” are cotă 3.00.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate