Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (01.07.2023). Meciul care îți aduce profit

Cota zilei de azi (01.07.2023) vine cu un pronostic din Eliteserien – Norvegia. Am ales partida Valerenga – Viking care comtează pentru etapa a 12-a. Gazdele sunt chiar în afara zonei retrogradării și caută prima lor victorie în campionat din luna mai. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Intility Arena.

Valerenga, bilanț slab pe teren propriu

Valerenga va relua acțiunea în Eliteserien după ce a învins pe Stjordals/Blink cu 5-0 în NM Cupen. În campionat, însă, nu excelează, fiind la doar un punct distanță de zona retrogradării. În prezent, elevii lui Dag-Eilev Fagermo sunt pe locul 13, după o serie de trei înfrângeri succesive, forma lor de acasă fiind un motiv special de îngrijorare. Din cele cinci jocuri pe care le-a jucat pe Intility Arena, Valerenga a suferit patru înfrângeri și a reușit să obțină o singură victorie, cu HamKam, scor 3-0. Totuși, cu o victorie sâmbătă, în funcție și de celelalte rezultate, ar putea ajunge pe locul 8.

Viking, eliminate din NM Cupen

De partea cealaltă, Viking s-a bucurat de o campanie de succes până acum, reafirmându-și statutul de una dintre echipele de top din Eliteserien. În ciuda unui dezamăgitor loc 11 în ​​sezonul trecut, antrenorii principali Bjarte Lunde Aarsheim și Morten Jensen au demonstrat un progres impresionant în acest an. În prezent ocupă locul 4, cu 20 de puncte. Viking intră în meci după două victorii la rând în campionat, dar va trebui să-și revină după eliminarea din NM Cupen la loviturile de departajare în fața lui Raufoss.

Având în vedere rezultatul lui Viking din NM Cupen, credem că va întâmpina dificultăți să învingă pe Valerenga, echipă disperată după puncte. Egal la final” are cotă 3.50.

Cota zilei (01.07.2023)

Cota zilei (01.07.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate