Urmareste-ne

Ponturi Italia

Cota zilei (02.03.2022). Torinezii îți aduc banii

Juventus vrea să-și apere trofeul cucerit anul trecut în finala cu Atalanta

Pentru cota zilei din 2 martie 2022, am ales partida Fiorentina – Juventus, din semifinalele Cupei Italia, prima manșă. Ambele echipe vor încerca să obțină un avantaj pentru meciul retur, dar torinezi par ușor favoriți. Betmag vă prezintă, în continuare, cota zilei.

Fiorentina, inconstantă

Pentru a ajunge în această fază, Fiorentina a depășit pe Cosenza, Benevento, Napoli și Atalanta. Cupa Italiei reprezintă o prioritate pentru echipa lui Vincenzo Italiano, trofeu pe care formația viola l-a cucerit ultima dată în campania 2000-2001. Fiorentina a fost inconstantă de la începutul anului, adunând doar zece puncte din cele șapte partide, suferind trei înfrângeri în această perioadă.

Juventus, nouă meciuri la rând fără înfrângere

De partea cealaltă, Juventus are nouă meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competițiile. Pentru a ajunge în semifinale, Juventus a înregistrat victorii, pe teren propriu, cu Salernitana și Sassuolo, Paulo Dybala marcând de mai multe ori. Anticipăm un meci strâns, de luptă. Totuși mergem pe mâna lui Juventus, formația mai experimentată și cu jucători mai de calitate. “Juventus câștigă” are cotă 2.55.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate