Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (03.02.2022). Cupa Regelui îți aduce profitul

Real Betis are un sezon excelent în La Liga

Pentru cota zilei din 3 februarie 2022, am ales partida Real Sociedad – Betis, care are loc joi, de la ora 21:00. Cele două echipe au un sezon bun în La Liga, fiind apreciate de public pentru fotbalul spectaculos pe care îl practică. Betmag vă recomandă un pont care se vă rotujnească veniturile, în apropiere de weekend.

Real Sociedad nu are milă de nimeni

Real Sociedad este una dintre formaţiile grele în acest sezon din La Liga. Bascii au arătat forţă şi ţintesc locurile de Liga Campionilor. Nu neglijează, însă, Cupa Regelui, deşi campionatul e baza. Echipa are un joc spectaculos, cu care a impresionat. În ultimele cinci meciuri, Real Sociedad e neînvinsă. A înregistrat trei victorii şi două remize.

Betis, spaima „granzilor”

De partea cealaltă, Betis este, de departe, surpriza din La Liga. Echipa este pe locul 3 în campionat şi, până în prezent, a pus la respect multe echipe grele, Barcelona fiind cel mai recent exemplu. Betis este o echipă ofensivă, care merge, tot timpul, la victorie. Anticipăm un meci cu goluri, partida fiind deschisă oricărui rezultat. „Ambele echipe marchează şi peste 2.5 goluri” are cotă 2.22.

curs 10 BAS MA+MZ

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate