Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Cota zilei (03.05.2022). 2.50 la Bournemouth – Nottingham Forest

Nottingham Forrest țintește revenirea în Premier League după 23 de ani

Bourenmouth și Nottingham Forest sunt în luptă directă pentru locul 2 în Championship, care asigură promovarea directă în Premier League. Află, în continuare, ce trebuie să joci la partida programată pe Vitality Stadium.

Cu o victorie, Bourenmouth își asigură promovarea

În prezent, Bourenmouth este pe locul 2, cu trei puncte peste Nottingham Forest. Cu o victorie, gazdele își asigură promovarea în Premier League, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Echipa lui Scott Parker intră în meci după două victorii și patru remize în ultimele șase etape. Pe teren propriu, Bourenmouth a înregistrat 11 victorii, șapte remize și trei înfrângeri, golaveraj 39-21.

Nottingham Forest, nouă victorii în ultimele zece etape

Nottingham Forest este, de departe, cea mai în formă echipă din Championship. Sub comanda lui Steve Cooper, “pădurarii” au adunat 29 de puncte din 30 posibile și, în prezent, ocupă locul 3. Un play-off nu ar fi considerat neapărat un dezastru, însă Nottingham Forest va dori să evite o a treia apariție consecutivă în acea parte a campaniei, celelalte două terminându-se cu eșecuri.

Bourenmouth și Nottingham Forest au arătat forță și calitate în ultimele etape, niciuna dintre echipe nefiind favorită certă. Cu toate acestea, “pădurarii” par mai în formă în acest moment. Nottingham Forest nu pierde și 2-4 goluri în meci” are cotă 2.50.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate