Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (03.08.2022). 3.00 la New York Red Bulls – Colorado Rapids

Sursa foto: sportsonearth.com

New York Red Bulls și Colorado Rapids se înfruntă în MLS – SUA. Gazdele intră în meci după o înfrângere cu Barcelona, 0-2, într-o partidă amicală, în timp ce oaspeții cu gândul să obțină primul succes în deplasare al sezonului. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.

New York Red Bulls e favorită

New York Red Bulls își îndreaptă acum atenția către MLS, unde se află în prezent pe locul patru în clasamentul Conferinței de Est, cu 36 de puncte, la egalitate cu CF Montreal, după 22 de de meciuri. În ultimele șapte partide pe teren propriu, gazdele au înregistrat trei victorii, trei remize și o înfrângere.

Colorado Rapids, fără victorie în deplasare

De partea cealaltă, Colorado Rapids a înregistrat șase victorii, șase remize și nouă înfrângeri în cele 21 de meciuri din acest sezon. A acumulat 24 de puncte și ocupă locul 12 în clasamentul Conferinței de Vest, cu doar patru puncte peste ultima clasată, Sporting Kansas City. În deplasare, în 10 partide, Colorado Rapid a obținut trei remize și a fost învinsă de șapte ori. Mizăm pe o victorie lejeră a gazdelor. “New York Red Bulls câștigă și nu primește gol” are cotă 3.00.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate