Urmareste-ne

ALTELE

Cota zilei (04.05.2022). 2,90 în Copa Libertadores

Cota zilei de 4 mai vine din Copa Libertadores. Ne îndreptăm atenția spre etapa a patra dintr-o grupă foarte echilibrată a competiției sud-americane. 

Deportivo Cali – Corinthians / Mizăm pe victoria oaspeților și pe goluri puține

Copa Libertadores e în plină desfășurare în America de Sud. În această săptămână au loc meciurile etapei a patra din faza grupelor, iar unul dintre meciurile asupra căruia ne-am oprit este cel dintre Deportivo Cali și Corinthians. După trei runde, Corinthians conduce în clasamentul Grupei E, cu șase puncte, dar Deportivo Cali și Always Ready sunt aproape, cu câte patru puncte. Nici Boca Juniors, cu trei puncte, nu e deloc ieșită din cărți. Brazilieni pot „elimina” un adversar în lupta pentru primele două locuri, chiar pe oponentul din acest meci, în cazul unei victorii.

Până acum, Corinthians a câștigat fiecare meci direct, trei la număr, și toate în Copa Libertadores, de fiecare dată la zero. Deportivo Cali nu a reușit să înscrie nici măcar o dată. În tur, în Brazilia, a fost doar 1-0. Și acum sunt unele probleme la brazilieni, care fac deplasarea fără antrenor, încă în refacere după Covid, el neavând drept să călătorească pentru moment.

Totuși, Corinthians e echipa mai bună, iar cota ei la victorie e în continuă scădere la casele de pariuri. Până acum în grupă, Corinthians a început cu stângul, 0-2 la Always Ready, dar s-a redresat cu două succese, 1-0 cu Deportivo Cali și 2-0 cu Boca Juniors. Gazdele, în schimb, au început perfect, 2-0 acasă cu Boca Juniors, iar după ce au pierdut în Brazilia, au remizat 2-2 la Always Ready. Anticipăm un succes al oaspeților, dar nu vor fi prea multe goluri. În directe nu au fost niciodată mai mult de trei, iar din cele șase care s-au disputat în această grupă de Copa Libertadores, cinci au avut cel mult două reușite pe tabelă. „2 și sub 3,5 goluri” are cotă 2,90.

Cota zilei (04.05.2022)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate