Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (04.07.2022). Golurile îți aduc profit

Ultimele trei meciuri ale celor de la Bragantino au fost cu multe goluri
Ultimele trei meciuri ale celor de la Bragantino au fost cu multe goluri

Bragantino și Botafogo încheie etapa a 15-a din Brasileiro Serie A, campionatul de unde vine cota zilei de 4 iulie. Cele două echipe sunt vecine de clasament, la egalitate de puncte, câte 18. Iată ce trebuie să pariezi pentru a face profit.

GG-ul care te umple de bani

Gazdele încearcă să revină după ce etapa trecută Athletico Paranaense a pus capăt unei serii de patru meciuri fără înfrângere a celor de la Bragantino. După două victorii (cu Flamengo și Coritiba) și două remize, Bragantino a pierdut etapa trecută cu 4-2, după un meci în care Paranaense a condus cu 4-0, în minutul 23 fiind deja 3-0. Pe fondul relaxării gazdelor, Bragantino a punctat de două ori în ultimul sfert de oră, dar deznodământul era clar.

De partea cealaltă, Botafogo vine după două înfrângeri consecutive, una în campionat (0-1 cu Fluminense), alta în Cupa Braziliei (0-3 la America Mineiro, în prima manșă din optimi). Botafogo are cinci înfrângeri în ultimele șapte meciuri de campionat, dar în acest interval a reușit să lege totuși două victorii, 1-0 cu Sao Paulo și 3-2 la Internacional.

Bragantino vine după trei meciuri cu goluri multe, 4-2 cu Coritiba, 2-2 cu Santos și 2-4 cu Athletico Paranaense, așa că ne așteptăm la încă o partidă cu reușite de ambele părți. „GG3+” are cotă 2.65.

Cota zilei (04.07.2022)

Cota zilei (04.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate