Urmareste-ne

Ponturi Spania

Cota zilei (05.03.2022). Miza pe Real Madrid

Benzema și Vinicius, atacanții de clasă ai lui Real

Pentru cota zilei din 5 martie 2022, am ales partida Real Madrid – Real Sociedad, din etapa cu numărul 27 din La Liga. Ambele echipe au câștigat în etapa anterioară. Betmag mizează pe o victorie a “albilor”, care vor să păstreze distanța din clasament față de FC Sevilla.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Real Madrid, fără înfrângere pe teren propriu

În prezent, Real Madrid este pe locul 1 și este, clar, favorită la titlu. FC Sevilla nu abandonează, însă, lupta, astfel că echipa lui Carlo Ancelotti nu are voie să facă pași greșiți, în special pe teren propriu. Real Sociedad este o trupă incomodă, însă “albii”, neînviși pe teren propriu în acest sezon, au capacitatea să obțină victoria. În tur, Real Madrid s-a impus cu 2-0.

Real Sociedad, patru înfrângeri în deplasare

De partea cealaltă, Real Sociedad este pe locul 6 și, încă, speră la un loc de Liga Campionilor. În etapa precedentă, echipa lui Imanol Alguacil a învins, în deplasare, pe Real Mallorca. Pe teren străin, Real Sociedad a înregistrat cinci victorii, patru remize și patru înfrângeri. Cu Real Madrid pornește, clar, cu șansa a doua. Anticipăm că “albii” vor lua avantaj pe tabelă încă de la pauză. “Real Madrid conduce la pauză și câștigă la final” are cotă 2.35.

Agenții autorizate