Urmareste-ne

Ponturi Europa League

Cota zilei (05.05.2022). 2.51 la Eintracht Frankfurt – West Ham

Eintracht Frankfurt, neînvinsă în Europa League

Eintracht Frankfurt – West Ham se înfruntă în semifinalele Europa League, manșa a doua. În tur, nemții s-au impus cu 2-1 în fața englezilor. Află, în continuare, ce trebuie să joci la partida programată pe Deutsche Bank Park.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Eintracht Frankfurt, neînvinsă în Europa League

Deși intră în avantaj, Eintracht Frankfurt se află sub o mare presiune, după un sezon slab în Bundesliga, unde ocupă locul 11. Practic, câștigarea Europa League, reprezintă singura șansă pentru nemți de a fi prezenți și în sezonul viitor în cupele europene. Eintracht Frankfurt are doar două victorii în 11 meciuri în toate competițiile, venite chiar în Europa League, ambele în deplasare, cu Barcelona și West Ham. De precizat că Eintracht Frankfurt este neînvinsă în acest sezon al Europa League.

West Ham, o victorie în ultimele șapte meciuri

Când Eintracht Frankfurt a eliminat pe Barcelona, West Ham s-a crezut ca și calificată în finala Europa League. Însă, pe stadionul din Londra, nemții au predat o lecție de fotbal și au ieșit victorioși. “Ciocănarii” intră în acest meci după o victorie și patru înfrângeri din șapte meciuri în toate competițiile. Cel mai recent eșec a venit în weekend, cu Arsenal, 1-2, pe teren propriu. În Premier League, West Ham este pe locul 7, care îi asigură calificarea în Conference League.

Fiecare dintre echipe a primit cel puțin un gol în fiecare din ultimele patru meciuri, deci așteptăm un meci cu multe reușite joi seară. Eintracht Frankfurt și-a arătat valoarea la Londra și anticipăm că va părăsi terenul neînvinsă, după ce va marca cel puțin de două ori, la fel ca în tur. “2-3 goluri Eintracht Frankfurt în meci” are cotă 2.51.

Agenții autorizate